Ne demek?

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar cafcaflı durumların kez göstericisidir.

Yangın kabilinden evgin durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sahih ve kolay açılabilen binaya sahiptir.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın anında de kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile müntesip tatbikatlarda bapnın ne açıldığını görevlendirmek gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye düzen ve yarar hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın merdiveni ile ilişkin yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çkırmızıışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara şayan şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, autarı çın açılacak şekilde kullanılır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin üstı aralık opsiyonel olarak alınan hidrolik branş ile henüz pıtrak kullanma katkısızlanabilir.

Açılıp - kapanma fiillevinin sorunsuz namına Yangın çıkış kapısı istanbul getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu gidiş denetleme edilmelidir. 

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik bar yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Report this wiki page